Textilnyomás

A textilanyagokra történő filmnyomásnál használjuk a szakipar nyújtotta lehetőségek széles skáláját, melyet elsősorban direkt vizes bázisú nyomatokkal, illetve műanyag transzfermatrica alkalmazásával érünk el. A direkt nyomatoknál a nyomási lehetőség hat színig lehetséges, míg a transzfer technológiánál csak az ésszerűsség korlátozza a színek számát. Mindkét technológia alkalmas a négy szín color (fotószerű) nyomatok kivitelezésére is.
Készítünk divatárukra különleges nyomatokat, mint a fémfóliás, kaviár, csillám, flokk és fényvisszaverő. Alkalmazzuk és ismerjük a mindenkori európai divatnak a megvalósításához szükséges eljárásokat, megoldásokat.
Divatcikk készítőknek beragasztható nyakcímkét, illetve varrható textilcímkét készítünk. Ezt kiegészítve farmer áruknál bőr márkajelzés címke is rendelhető. Azon ügyfelek, kik a transzfer megoldást választják, azok felhelyezését a textil árura akár otthon is elvégezhetik (műhelyükben), de mi is rendelkezésükre állunk. A transzfer matrica nagy előnye, hogy a díszítendő árut nem feltétlenül kell utaztatni és a matrica felhasználásra hosszabb idővallumban is sor kerülhet. Ez az eljárás azok számára különösen előnyös, akik nem kívánnak egyszerre több száz divatárura, pólóra beruházni és raktáron tartani, azok számára a transzfer megoldás a tökéletes megoldás, akár egy fiókban eltárolhatja a későbbi áruk nyomatait.

Grafikai megoldások keresésében is segítségükre lehetünk, mivel rendelkezünk saját grafikai munkaállomással és formakészítői kapacitással, így ezek a lehetőségek is csökkentik az átfutási időt. Grafikai és filmnyomási lehetőségek a rendelkezésükre állnak az 1 cm-től a 2 méteresig.
Műszerelőlapok készítését is vállaljuk.

Reklám, ajándéktárgyak, jelvények emblémázása a golyóstolltól a tálcáig is megvalósítható műhelyünkben az ehhez szükséges technológiák, gépek, berendezések a rendelkezésünkre állnak. Ezek anyaga lehet: fém, fa, műanyag, textil, üveg, bőr stb.

Zászlók és molinók készítése az Ön fantáziája szerint kerülnek megvalósításra, de ezeken felül készítünk ország és település zászlókat, asztali és ajándék zászlókat, céghez és eseményhez kötődőket is.

Sportmezek, sportfelszerelések, táskák emblémázása és számozása elsősorban transzfer technológiával.